Husholdning: Dette gjør tunge dører igjen glatt igjen

Hvis en dør er vanskelig å lukke, mangler den ofte bare et lite smøremiddel på rett sted. Her kan du finne ut hvordan litt olje får dørlåsen jevnt igjen.

Så dørlåsen blir jevn igjen

  1. åpne døren.
  2. Hvis gammelt fett eller skitt har samlet seg rundt døren, rengjør du det med et kjøkkenhåndkle og muligens litt alkohol.
  3. Spray eller drypp olje i spaltene rundt snapperen.

    Med en spray kan du ha et rørfesting, kan du bruke oljen eller fettet spesifikt.

  4. Fukt også snapperen selv med olje eller fett.
  5. Fjern om nødvendig nedover oljen med en fille.
  6. Trykk på snapperen innover noen ganger slik at smøremidlet blir distribuert godt. Hvis du vil unngå kontakt med huden, kan du ganske enkelt trykke på dørhåndtaket eller trekke døren noen ganger.

Du bør nå merke en betydelig lettelse når du lukker døren.

Hvis du nylig har malt døren, må du sørge for at ingen fargestrester har holdt seg rundt snapperen. Fordi de gjør det stivt, noe som forhindrer glattheten.

reklame

Så olje forårsaker lett å lukke dører

Snapperen er den delen av dørlåsen som klikker inn i monteringen på dørkarmen når du beveger seg inn i monteringen. Når døren trekkes, ligger snapperen på sin motpart (felle). Hvis du deretter går videre, fører skråningen på snapperen til at den blir presset inni. På den ene siden må snapperen være lett å skyve inn, og det hjelper også hvis friksjonen minimeres på skrånende område. Begge betyr at døren lukkes med mindre innsats og lydløs.

Enkel husholdningsolje eller fett er egnet for smøring. Det er praktisk i applikasjonen når smøremidlet påføres ved hjelp av en sprayboks som er utstyrt med en doseringsanordning. Alle billige smøremidler som avbryter over tid er dårlige. Fordi dette øker friksjonen på lang sikt i stedet for å redusere den.

De har den lengste roen med et sprayfett . De har vanligvis en andel av løsningsmidler slik at fettet er tynt når du sprayer og godt strømmer inn i hvert hjørne. Hvis løsningsmidlet deretter fordampes, blir det tykkere igjen og holder seg derfor på materialene lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.