Gjødsle zucchini og gi dem ordentlig

Når du dyrker zucchini, må det tas i betraktning at grønnsaksplantene tilhører de sterke materne. Les nå hvordan du Gjødsling zucchini og forsyning riktig.

Så de gjødsler zucchini organisk

 1. Sterke forbrukere er planter som trekker ut mye næringsstoffer i jorden. Det er grunnen til at alle typer grønnsaker fra denne gruppen trenger mye gjødsel.
 2. Når du planter, bør du ta hensyn til å sette courgette der jorden i hagen din er spesielt rik på næringsstoffer.
 3. Før planting eller så er det best å gjødsle courgette for første gang ved å blande mange komponenter under jorden.
 4. Fra begynnelsen av juni til midten av august trenger zucchini -plantene de fleste næringsstoffer. I løpet av denne perioden bør du gjødsle zucchini to ganger. Du kan velge en biologisk gjødsel.
 5. En jauche laget av brennesle er veldig egnet. Denne møkka kan lages enkelt og billig. Men steinmel og hornspon inneholder også de riktige næringsstoffene slik at de oppnår en rik høsting velsignelse.
 6. I tillegg til gjødselen, bør du selvfølgelig sørge for at courgetteplantene får nok vann.

Tips: Hvis du ikke har en kompost selv, kan du også kjøpe den fra et komposteringsanlegg.

Zucchini – (Foto: Istockphoto/Jamie Farrant Advertising

Kunstig gjødsel for zucchini

 • Hvis du foretrekker å falle tilbake på kunstig gjødsel, velger du en gjødsel for sterke forbrukere. Hvis du ikke finner en spesiell zucchini -gjødsel, bruk tomatgjødsel eller agurkgjødsel. Fordi disse to typer grønnsaker også tilhører det sterkere og har samme behov for næringsstoffer som courgette.
 • Kunstig gjødsel er også tilgjengelig som gjør den andre gaven til næringsstoffer overflødig. Fordi de individuelle kornene til gjødselen er innhyllet og bare gradvis gir næringsstoffene sine.
 • Den kunstige zucchinid gjødsel, som komposten, kan også blandes inn i jorden direkte i frøet eller plantingen. På senger eller boblefartøyer som allerede er plantet, kan du ganske enkelt bore noen få hull i jorden med en planter eller en annen enhet og dryss gjødselen der. Næringslevering av gjødselen begynner deretter direkte med den påfølgende vanning av planten.
 • Hvis noen av gjødselkulene ved et uhell faller på bladene eller blomstene, må de fjernes derfra. Bare rist dem av, så gå på gulvet og kan jobbe der.
 • Vær også oppmerksom på produsenten om det anbefalte beløpet for hver befruktning. Fordi planten ikke må få for mye av en god ting, ellers vil den reagere med de så -kallede overflødige symptomene.
 • Dette inkluderer en bod i vekst og krøllene på bladene. Hvis du bestemmer disse symptomene i planten din, kan mye vann bidra til å vaske de unødvendige næringsstoffene ut av bakken.

Du kan også være interessert i:

Hvordan lage zucchini

Slik fungerer det: Grill Zucchini

Frys zucchini riktig

Slik fungerer det: Stek zucchini

Lag komposthaute – Slik kompost riktig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.