Frys gulrøtter – det er slik det fungerer!

Gulrøtter og gulrøtter kan fryse for lageret. Så grønnsakene varer lenger og kan gradvis konsumeres. Vi forteller deg hvordan du Frys gulrøtter være i stand.

Frys gulrøtter: trinn for trinn

  1. Forbered gulrøttene til frysing ved å rengjøre og skrelle dem grundig. Du kan også fryse upleierte gulrøtter. I dette tilfellet må du fjerne alle restene av jorden og skitt ved hjelp av en grønnsakssprengning under rennende, kaldt vann.
  2. Etter rengjøring er det lurt å kutte mohren rødbeter i små biter eller skiver. På denne måten kan de fjernes fra fryseren etter behov og behandles direkte.
  3. Før gulrøttene er frosne, bør de blankeres. Nedbrytende enzymer blir ødelagt, og fryseren er holdbar lenger. I tillegg kan du senere behandle gulrøttene direkte uten å tine og unngå lange koketider.
  4. For å tømme gulrøttene, koker du dem i usaltet vann i 3 til 5 minutter og skremmer dem deretter av med isvann.
  5. Kommersiell fryser eller doser er egnet for frysing. Jo mindre luft i den, jo lengre kan de frosne gulrøttene oppbevares, og posene kan lagres mer plass -sparing.
  6. Et lite tips: Spre gulrotbitene på en flat overflate og sett dem i fryseren i en halv time før du overfører dem i fryseposen. På denne måten forhindrer de at de enkelte brikkene fryser og kan senere fjerne grønnsakene i porsjoner.
  7. Mohhrüben blir i fryseren i opptil ni måneder.

Du kan også være interessert i: Kok gulrøtter – slik fungerer det!

Et knippe gulrøtter – (Foto: Istockphoto/Redhelga)

Hvor lenge er frosne mohren rødbeter?

Mohren Beet forblir opptil ni måneder i den frosne staten.

reklame

Hvilke gulrøtter er egnet for frysing?

Det er viktig at gulrøttene er så friske og skarpe som mulig hvis du vil fryse dem. Bund, Moor eller Washing Carrøtter er egnet for frysing. Hvis du vil fryse gulrøttene med en bolle, er det best å være egnet for bunt.

Du kan også være interessert i: Grillede gulrøtter – så grill gulrøttene ordentlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.