Fritzbox: Importer kontakter og sychronize

Hvis du bruker telefonboken integrert i Fritzbox, kommer ønsket raskt opp for å mate den med eksisterende kontaktinformasjon i stedet for å måtte legge inn alt igjen.

Fritzbox støtter også dette ganske bra og tilbyr forskjellige kilder som den kan skaffe dataene, for eksempel adresseboken til e -postprogrammet ditt, en webtjeneste eller en enkel tekstfil fra en dataeksport.

Slik fungerer variantene for sammenligningen

I prinsippet kjenner boksen to forskjellige funksjoner:

  • Importer eksisterende data fra en kilde
  • Opprett en permanent forbindelse til en online tjeneste

Funksjonsprinsipper telefonbok

I det første tilfellet, for eksempel, hvor du kan overføre kontaktene til smarttelefonen din til Fritzbox, vil endringer i varelageret til smarttelefonen eller i Fritzbox -telefonboken ikke bli overført til den andre siden. Hvis du gjentar prosessen senere, mottar Fritzbox ganske enkelt den nyeste versjonen av kontaktene til enheten, men muligens endres i boksen, men vil gå tapt fordi importen av dataene først tømmer den eksisterende telefonboken.

I den andre varianten, synkroniseringen, løser Fritzbox en gang om dagen ved midnatt med kontaktene lagret i en online applikasjon. Ruteren din støtter nettet.DE, GMX, 1 & 1 og Google som tjenesteleverandør. Endringer du gjør på nettet kommer til Fritzbox gjennom den nattlige synkroniseringen. Og omvendt overføres korreksjonene eller nye tilleggene til dine online kontakter til dine online kontakter.

Det er bare en begrensning: Slett en kontakt i Fritzbox, så blir den med 1 & 1, GMX og nett.de eksisterer. Bare når du bruker Google er kontakten bort ved å slette i boksen.

Hvis du for eksempel bruker en av tjenestene som er nevnt på smarttelefonen din for å administrere kontaktinformasjonen din, er synkroniseringen et godt middel for å kompensere for informasjonen som er lagret der med telefonboken til Fritzbox.

reklame

Slik lagrer Fritzbox nye kontakter

Med varianten via importen, kan du direkte overskrive telefonboken som er tilgjengelig i ruteren eller opprette en ny. Koblingen til en tjeneste, derimot, krever at du bruker en ny telefonbok.

Du kan enten spesifisere hvilken telefonbok som skal bruke en viss trådløs telefon. Det sistnevnte alternativet eksisterer imidlertid bare på AVM -telefoner, siden DECT -standarden, som andre telefoner «snakker» med Fritzbox, ikke gir dette alternativet.

Hvordan overføre kontaktinformasjonen fra smarttelefonen din

Hvis du bare vil kopiere statusen til kontaktene på mobiltelefonen din til Fritzbox, er det best å bruke «Fritz!App fon ”, som er gratis for Fritz!App fon for iOS og Fritz!App fon for Android gir.

I appen går du til menyelementet Mer Og der på oppføringen Eksporter kontakter. Dette sender mobiltelefonen din alle kontakter som vedlegg av en e -post. Bare skriv inn din egen adresse som adressater. I tillegg til frakt, kan du se andre alternativer for eksport i tillegg til frakt, men e -post er sannsynligvis den enkleste varianten.

Eksporter kontakter iPhone

Du vil deretter motta denne meldingen på datamaskinen og lagre XML-vedlegget-for eksempel på skrivebordet.

Gå nå med nettleseren til det administrative grensesnittet til Fritzbox og gå til menyelementet Telefoni – telefonbok.

Hvis du nå er til poenget Restaurere Gå og velg deretter XML -filen som er lagret på datamaskinen din, alle eksisterende oppføringer blir slettet og overskrevet med dataene til smarttelefonen din.

Importer Fritzbox -kontakter

Hvis du ikke vil ha det, velger du før du klikker Restaurere varen Ny telefonbok, gi og gi den nye katalogen ethvert navn. Navnet på telefonboken spiller ingen rolle fordi den får navnet som smarttelefonen din har uansett. Du kan selvfølgelig endre telefonboken etter import.

reklame

Hvordan holde Fritzbox -telefonboken oppdatert

På grunn av den konstante synkroniseringen med kontaktinformasjonen din på 1 og 1, nettet.DE, GMX eller en Google -konto har sjansen til å få samme stand på flere enheter.

For å gjøre dette, gå til menyelementet i Fritzbox Telefoni – telefonbok Og lagt over Ny telefonbok En ny kontaktliste.

Gi boka et navn og velg tjenesteleverandøren din.

I dette trinnet kan du også bestemme hvilke mobiltelefoner som skal bruke denne telefonboken.

Hold Fritzbox -kontakter synkront

Hvordan de andre trinnene ser ut, avhenger av leverandøren din. Med 1 & 1, for eksempel, er det tilstrekkelig å spesifisere tilgangsdataene dine, og på Google er det den typiske autorisasjonen i et nytt vindu, der Google eksplisitt påpeker hvilke tilgangsrettigheter (dvs. din Fritzbox) krever (dvs. din Fritzbox).

Hvis tilgangen til din online leverandør fungerer, får boksen nå kontaktene og fyller dermed den nyopprettede telefonboken. Sammenligningen med den finner sted hver dag ved midnatt.

Hvis du har gjort endringer i Fritzbox eller på en annen enhet som du vil synkronisere umiddelbart, klikker du på knappen med de to grønne pilene i visningen av telefonboken.

Synkroniser Fritzbox telefonbok manuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.