Fjern klistremerket inne og ute på bilen (Carro -serien og skiver)

Fjern klistremerker? Ikke så vanskelig i bilen, bør du tenke. Men stopp: det er noen tips du bør vurdere. Uansett om du vil fjerne klistremerkene fra kroppen eller innvendige skiver.

Fjern klistremerker fra skiver

Hvis du kommer tilbake fra ferie, vil du mest sannsynlig ha en bompenger i bilen. De er vanskelige å fjerne igjen, ettersom bare små biter kan trekkes av.

Fjern klistremerker med en hårføner

Den beste måten å fjerne et klistremerke på er varme. Hold en hårføner omtrent 10 centimeter over klistremerket over middels varme og varm den opp jevnt.

Løs deretter øverste høyre hjørne av klistremerket. Varm limfilmen med hårføneren og trekk sakte av klistremerket.

Ved hjelp av en hårføner varmer du limet under et klistremerke og kan deretter trekke det av.

Fjern limrestene

Vi har disse verktøyene for å fjerne limet:

  • Plastfyllstoff for å skrape restene. Vi råder mot metallfyllstoffer fordi de klør seg i frontruten.
  • Klokke av rengjøring (grov side) med en liten glassrens eller ånd.
  • Klaffer med litt matolje.
  • Etsing av gummi for å fjerne gjenstridige rester.
  • Vaske bensin eller terpentin. Imidlertid bør de være veldig forsiktige avhengig av overflaten. På grunn av vaskebensin eller terpentin, kan plasten verst med den og skade overflaten.

reklame

Fjern klistremerker fra kroppen

Det første steget

Prøv å fjerne klistremerker og dekorative strimler forsiktig. Med neglen kan mindre kanter vanligvis løsnes og trekkes av bilen. De kommer bare til det fine arbeidet når den enkle erstatningen ikke går lenger.

Ikke bruk metallspatel

Bare bruk ingen metallspatel eller andre skarpe gjenstander for å fjerne bilklistremerker. Den følsomme malingen blir ødelagt raskere enn du ønsker. Du skal ikke bare tenke på de slående riper i malingen, men også de sene konsekvensene. Mangelfulle lakklag kan ikke lenger avvise vann tilstrekkelig. I verste fall må du stole på rust.

Unngå

Spesielt når bilen din er i en ganske god stand, bør du unngå varmluftsadiver. Selv om store klistremerker også lett kan anbefales med dette, kan malingen også løsnes gjennom den enorme varmen. Og det skal ikke være målet med deres handlinger, ikke sant?

Finn passende løsningsmidler

I det minste vil malingen helt sikkert være glad for ditt første trinn. Hvis du fjerner lim og muligens prydstropper etter å ha fjernet klistremerket, vil du naturlig nok også fjerne dem. I varehuset finner du limløsninger som er egnet for bruk på kjøretøyet.

Gamle papirklistremerker kan fjernes enda mer forsiktig. Bare bruk varmt vann med en skvett retter. Det større problemet er derimot dekorative strimler, siden disse vanligvis var festet med spesielt lim. Resultatet av fjerningen er stygge svarte rester. Du kan bruke dem med limoljene som allerede er nevnt.

Teer Remover har også etablert seg i den praktiske testen, men bør nytes med forsiktighet. Du bør holde alle skarpe og sterkt kaustiske midler borte fra bilen din.

Ved slutten av

Hvis du har fjernet alle limrester, betyr det å vaske. Med det spylende vannet som allerede er nevnt, kan du enkelt tørke bort de minste restene. Bruk i beste fall en veldig myk klut. Vanligvis stedene der gamle klistremerker befant seg. Dette skyldes falming av bilmaling utenfor de limte områdene. En polish kan avhjelpe situasjonen og til og med ved nærmere inspeksjon, kan ingenting sees fra klistremerkene etterpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.