Fem tips om hvordan du kan holde malingsmaling riktig

Det er knapt en kjeller der det ikke minst er en boks malingsmaling som ikke var fullt konsumert. Les fem tips i det følgende Hold lakkfargen riktig.

Lakkbøtte i flere farger – (Foto: Istockphoto/Mark Evans)

Tips 1: Oppbevar maling i kjelleren

Det er best å lagre overbærmaling i kjelleren. Her varer hun vanligvis lenger enn andre steder. For her er det kjølig og temperaturen svinger knapt. Forresten, frost tåler ikke malingsfarger. Derfor bør du ikke lagre dem ute om vinteren.

reklame

Tips 2: Ikke la malingen være åpen

Så snart du er ferdig med maleri, bør du lukke malingskontakten igjen. Fordi løsningsmiddel vanligvis er inneholdt i malingen slik at fargen kan spres bedre. Fordampe den i luften, maling tørker og kan ikke lenger brukes.

Tips 3: Lukk lufttett

Forsikre deg om at lokket ikke er skadet og sitter ordentlig på boksen. Malingen skal lukkes så lufttett som mulig. Alternativt kan du krysse malingen i gamle syltetøyglass. Men ikke bruk plastfartøy for lagring.

reklame

Tips 3: Snu opp ned

For å sikre at det ikke er luft i fargen kan, kan du ganske enkelt snu malingen opp ned. Men du bør da få et lite plastkar eller lignende der du lagrer fargebaker. Hvis en boks ikke er ordentlig lukket, løper malingen inn i karet og gjør ingen skade.

Tips 4: Hvordan forhindre at malingsfarger tørker ut

Sett noen få sprut av fortynning, for eksempel erstatning av terpentin, på Farbo -overflaten. Lukk lokket så nøye som mulig. Laget med erstatning av terpentin forhindrer at en hud dannes.

Tips 5: Sikt gjennom en nylonstrømpe

Hvis en hud har dannet seg på malingen, må du sjekke hvor tykk huden er. Hvis den bare er tynn, fjerner du den forsiktig og syv malingsfargen gjennom en tynn nylon -damestrømpe i et glassfartøy. Med litt hell kan du fremdeles bruke malingen.

Du kan også være interessert i: Hvordan male gamle dører

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.