Excel: Last aksjekurser fra internett og hold det oppdatert

Excel inviterer deg ikke bare til en aksjekurs, men flere verdier samtidig. Fra dette kan for eksempel programmet automatisk beregne hvilken andel som gir fortjeneste.

Hvordan koble Excel -tabellen til datakilden for aksjekursene

 • Først trenger du en datakilde for aksjekursene på nettet. Det er bra at Microsoft er den interne andelen av aksjen Kurs MSN Money Central har allerede foreskrevet.
 • Gå under Data til punktet Eksisterende tilkoblinger og klikk på den.

  Tilkoblingene åpner porten til aksjekursene

 • Nå vises en liste over tilgjengelige dataleverandører. Velg den første oppføringen for normale kurs her MSN Moneycentral investor aksjekurser ut av. Hvis du er mer interessert i indekser, kan du ta den andre oppføringen.

  Listen Eksisterende tilkoblinger

 • I neste trinn blir du spurt om hvor kursinformasjonen skal settes inn i det nåværende regnearket. misligholde Er den nåværende posisjonen.

reklame

Hvordan bestemme hvilke aksjekurser som henter

 • Etter å ha bekreftet inngangsposisjonen, vil du se et enkelt inngangsfelt for kursene. Hvis du vil spørre flere aksjekurser, kan du skille oppføringene med komma.
 • MSN Money Central har sin egen notasjon i aksjekuttene. «DE:» pluss den tyske forkortelsen er vanlig. Hvis du vil spørre de fire store bilprodusentene, kan du legge inn for eksempel:

  Bilprodusent

 • Det er viktig at du Bruk alltid verdi/referanse aktivere. Fordi dette er den eneste måten å huske kilden til dataene, og du kan ganske enkelt få kursene oppdatert senere ved å trykke på en knapp.
 • Etter å ha bekreftet forkortelsesforespørselen, Dyss en melding som informerer deg om lasting av dataene og til slutt laster inn kursdataene.

  Aksjekursene er lastet

 • Annonsen er en kopi av MSN -nettstedet i tabellkjolen. Du kan stole på de numeriske verdiene som normale og bruke dem i dine egne formler.

Så oppdater kursdisplayet

Hvis du vil oppdatere dataene, gå i båndet Data På knappen Oppdater alt.

Oppdater kursskjermen

Ladeindikatoren foregår ikke i arbeidsarket som i den første butikken, men nederst i statuslinjen. Hvis prosessen varer for lenge, kan du avbryte den ved å klikke på meldingen.

Ønsker du å begrense datavisningen ytterligere i Excel? Les deretter videre her: filterdata med Excel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.