Excel: Hvordan legge til en manuell sidepause

En manuell sidepause hjelper deg med å finne ut hvor en ny side skal begynne når du skriver ut en Excel -tabell. Her kan du finne ut hvordan dette fungerer.

Hvordan sette en manuell sidepause i Excel

 1. Bytt først til displayet Forsoning. Du kan nå dem med det lille ikonet i statuslinjen ved siden av prosentandelen for zoom.

  Med denne iøynefallende knappen aktiverer du Forsoning Fra Excel

 2. Her kan du se en oversikt over utskriftssidene i dokumentet. Excel viser gjennom avbrutte blå linjer, der det begynner med utskriften en ny side. Vurder om disse områdene er greit for omveltningen. (Hvis du tidligere har satt et utskriftsområde, vil du bare se denne delen av bordet ditt her.)))

  Excel viser i Forsoning med stiplede linjer der sidegrensene ligger.

 3. Hvis du vil ha en annen endring av sider, kan du ta opp en av disse linjene med musen og bevege deg til venstre eller. ovenfor. Med dette legger du til en manuell endring. Denne linjen blir ikke lenger avbrutt for å skille mellom automatisk omveltning, men trukket gjennom.

  Etter å ha trukket endringslinjen, blir hun solid for å indikere at dette er en manuell omveltning.

 4. Excel starter en ny side her. Fordi Excel må imøtekomme ytterligere celler på følgende sider, skifter de påfølgende sidebruddene deretter.
 5. Tilbake til den normale visningen kommer du med den første av knappene for visningene.

  Du forlater herved forhåndsvisning av omveltningen og kommer tilbake til den normale visningen.

reklame

Sett inn sidepausen i det normale visningen

Noen ganger vet du allerede når du legger på bordet at en endring må settes på et bestemt punkt. Da kan du også sette den inn uten å bytte til forhåndsvisning av omveltningen:

 1. Merk linjen Om som omveltningen skal settes inn.
 2. Gå til båndet Oppsett.
 3. Velg alternativet Bruk oppdateringer – sett inn sidepause.
 4. I dette synet vil du ikke motta noen optiske tilbakemeldinger på den innsatte sideendringen.
 5. Hvis du vil sjekke handlingen, må du ringe oversikten igjen.

Hvis du vil sette inn en vertikal sidepause i stedet, merk kolonnen i trinn 1, Venstre som omveltningen skal installeres.

Slett manuell sidepause – Slik fungerer det

For å fjerne en manuell endring, bare trekk den til venstre (eller. oppover) helt ut av celleområdet og Excel legger til sin automatiske endring igjen.

Hvis du har satt inn flere manuelle sideseparatorer, er det også mulig å bli kvitt alle på en gang. For å gjøre dette, gå til båndet Oppsett og velg handlingen Tilbakestill all sidebrudd Fra knappen Omveltning.

Om menyalternativet Omveltning Du kan slette all manuell sidebrudd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.