Etiketter: Hvordan fjerne rester av lim

Å fjerne limrester er ofte vanskelig. Det som henger tilbake når det løses, er enten herdet av herdet lim eller ekstremt tøff limmasse, som knapt kan erstattes av overflaten. Ikke klør disse restene med tommelen DB, fordi det er bedre metoder!

Profesjonelle etiketter

Hvis det er en resistent overflate (metall eller bregne -maleri), kan du fjerne problemet med en spesiell kontaktkjemi 81004 Solvent 50 Label Fjerning, 100 ml.

Profesjonelle merking av fjerning av fjerning av fjerning, men angriper noen ganger overflaten.

Disse remover kan være farlige for plastoverflater som ofte blir oppløst og etterlater en stygg matt flekk etter behandling. Før bruk, bør du absolutt sjekke på et iøynefallende sted om etiketten remover angriper overflaten..

reklame

Vask bensin kan hjelpe

Vask bensin er mye mildere og brukes derfor også på mange mer følsomme overflater.

Det utløser mange lim raskt og godt. Selvfølgelig bør du ta det oppløste limet med en ren klut.

Selv om vasker pentoløse angrep veldig få materialer: gjør et forsøk her på et iøynefallende sted!

Fett løser også limrester

Hvis overflaten som skal rengjøres også er følsom for å vaske bensin, hjelper bare smør eller margarin. Gni i et tynt lag på limresiden og vent mellom halvparten og en time (avhengig av romtemperatur og motstand til laget som skal løses).

Fettsyrene som er inneholdt i smøret eller margarinen løser opp limet, slik at du deretter kan gni ned helheten valgte komfortabelt med et papir- eller stoffhåndkle.

reklame

Varmen hjelper med erstatning

Generelt kan limresteren erstattes bedre når de er varme. Hvis du setter det aktuelle punktet i solen eller varmer forsiktig med en hårføner, fungerer fjerning av noen etiketter også uten ytterligere hjelpemidler. Forresten, varme hjelper også med å fjerne superlim.

Vil du fjerne klistremerker fra bilen? Så fortsetter det her: Fjern klistremerker inne og ute ved bilen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.