Espress Maker – Det er slik den italienske klassikeren fungerer

For å lage en perfekt espresso, trenger du ikke en dyr espressomaskin. EN Espresso maker er nok. Vi forteller deg hvordan du lager espresso med den.

Espress Maker: Instruksjoner

Espresso -produsenten på en oversikt

Bialetti Espresso Maker.

En espresso -produsent består av tre deler: en topp, en nedre del (kjele) og en traktinnsats. Øvre og nedre del er skrudd sammen. Hvis du skruer dem fra hverandre, kommer traktbruken fram.

Slik ser espresso -produsenten brygget fra hverandre.

Du kan også være interessert i: Fem tips om hvordan kaffen din holder seg frisk

Hvordan du bruker espresso -produsenten

  1. Skru espresso -produsenten fra hverandre.
  2. Vannet kommer inn i den nedre delen av kannen. Det anbefales å bruke den øvre delen til måling. Noen espresso -produsenter har et merke for maksimal beløp. Hvis det ikke er noen merking, kan du orientere deg på mengden vann som passer inn i den øvre delen uten at den øvre åpningen dekkes på traktbruken.
  3. Kaffepulveret kommer inn i traktinnsatsen. Ikke trykk på dette, men slett bare pulveret jevnt.
  4. Plasser den fylte trakten i den nedre linjen til espressoprodusenten og skru den sammen igjen.
  5. Sett espressoprodusenten til en komfyr og slå den på.
  6. Når vannet begynner å koke, løper kaffen inn i den øvre delen av espressokokken.
  7. Når kaffen er helt fitte i den øvre delen av kannen, er espressoen klar.
  8. Rør espressoen en gang med en skje før du helles den i espressokopper. Dette er viktig fordi den første siver kaffe er sterkere.

Tips: Kos deg med espressoen best fra pre-wages espresso kopper.

reklame

Espress Maker: Instruksjoner i bilder

Traktinnsatsen er fylt med kaffe.Espresso -produsenten er plassert på kokeplaten.Kaffen løper inn i den øvre delen av espressokokken.Espressoen er klar. Som oppfant det? Den mest kjente produsenten av espresso chic er Bialetti . Ikke rart: Alfonso Bialetti er oppfinneren av espressokokken og presenterte allerede Moka Express foran.

Så de varmer raskt opp espressokopper

Espresso du drikker fra forvarmede kopper. Klar. Men hvordan får du dem varme? Vi kom med to små triks for å forvarme espressokopper.

  • Triks 1: Fyll varmt vann fra linjen inn i koppene og la dem stå kort mens de tilbereder espressoen. Vannet fra linjen må være veldig varmt.
  • Triks 2: Fyll koppene med litt vann og legg dem i mikrobølgeovnen i 1 minutt på lavt til middels nivå. Vannet blir varmt og varmer koppene med. FORSIKTIG: Når du fjerner koppen, er koppen varm, veldig varm, jævla varm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.