Ekstrakt på benkeplaten: Hvordan bore rene hull for sømmen

Hvis du lager et utdrag på en kjøkkenbenke, må du forhåndsutstyr. Slik at det ikke er noen frekvenser, bruk et enkelt triks.

Hvordan du borer rene hull for å sette inn stikksagen

  • Arbeidstoppen er opp ned på to mål, de trekker skjærelinjen for komfyren eller vasken
  • Bor inn i de fire hjørnene av den planlagte delen med en liten bor, 4-5 mm trebor. Dette vil bare skade belegget minimalt.
  • Nå snu platen slik at innredningen er over.
  • Posisjonene er spesifisert av de små hullene. Forleng nå disse hullene med en bor som er egnet for sagbladet (f.eks. 8 mm)
  • Gjennom den andre boreretningen får du et eksakt hull. Det dekorative området er ikke skadet.

    Med to -Time Hole får du et rent hull (Foto: Markus Schraudolph)

reklame

Det skjer hvis du bare bor en gang

Hvis du borer hullet for stikkbladet inn i platen i bare ett boreutstyr, opprettes et stort hull når treverket skyves gjennom. Selv om du holder et tre stykke mot det, vil det sprø dekorbelegget rive:

Loch Frayed – (Foto: Markus Schraudolph)

Da er det en risiko for at denne feilen fremdeles er synlig hvis du setter inn komfyren eller vasken. Innleggene har en sideoverlevelse, men hvis du er uheldig, tår belegget av så flatt når du stikker gjennom boret at selv etter å ha installert noe av det ser ut på siden.

Du kan da bare prøve å dekke feilen med en passende maling ved å reparere den. Imidlertid bør det være av høy kvalitet og brukes med grunning, ellers vil dekselet si farvel like etter at kjøkkenet har blitt bestilt. Tross alt blir benkeplater av høyt mekanisk stress og fuktighet utsatt for.

Vil du gi de stygge sideskåret overflater på kjøkkenet ditt med en passende dekor? Her er hvor enkelt det er: benkeplater og selvproduserte møbler: Hvordan stryke en hette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.