Dette kattetoalettet gjør det enkelt å tømme

Hvis kattetoalettet lukter mistenkelig, går du – bevæpnet med en spade – på jakt etter klumpene for å fjerne den. Denne kjedelige kammen er ikke lenger nødvendig med en variant av de vanlige containerne. Les her hvordan det kan være lettere å rengjøre katten.

Slik fungerer toalettet som ikke krever spade

Normale katter er bare plastkar. Den forbedrede versjonen består av tre lag: To normale kar ligger sammen og har også et kar med rutenett. Veldig viktig når du bruker denne katten solbrun: bruk du bruker bare klumpende kattes søppel. Normalt kattesøppel fungerer ikke med disse kattetoalettene.

Ny søppelboks samlet – (Foto: Markus Schraudolph)

Hvis toalettet er moden for rengjøring igjen, åpner du de to parentesene og løfter gitteret.

Det rene kullet sildrer deretter inn i beholderen under, og bare de klumpete delene gjenstår at du bare tipper i søpla eller en pose.

Ny søppelboks – Rengjøring – (Foto: Markus Schraudolph)

Årsaken til de to normale karene er de neste trinnene: de tar frem det nedre karet, setter gitteret på toppen og tipper det rene kullet ut av det andre karet.

Da kommer det nå tomme karet helt ned og rengjøringskampanjen er fullført.

Disse spesielle kattene koster lite mer enn de enkle variantene og anbefales virkelig. Imidlertid fungerer de bare veldig bra med klumpende kattes søppel.

Vi fant CAT -toalettet som ble vist på internett under produktnavnene «Furba» fra produsenten Karlie og «Berto» av Trixie.

Du kan få det smarte kjæledyret toalettet fra Amazon, for eksempel fra Amazon (Affleiate-Link), for eksempel fra Amazon (tilknyttet lenke).

Du kan også være interessert i: kattedropp i sandkassen – hva du skal gjøre?

Merk: CAT -toalettet er kjøpt og betalt for seg selv. Hun har vært i bruk med Markus siden 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.