Burn Windows Audio CD fra MP3 -filer

Windows kan brenne en lyd -CD fra MP3 -samlingen din uten tilleggsprogramvare. Dette er praktisk hvis du også vil glede deg over musikk eller lydbøker fra biblioteket ditt i bilen eller stuesystemet.

Hvordan lage en lyd -CD med MP3 -er

  1. Start Windows Media Player og søk etter ønsket musikk.
  2. I riktig område av programmet velger du fanen Brenne ut av.
  3. Forsikre deg om at medietypen «Audio-CD» er valgt i forbrenningsinnstillingene (tilgjengelig via rullegardinpilen til «Burn»).

    Hvordan sjekke den angitte CD -typen

  4. Gå nå inn i ethvert lydobjekt på biblioteket ditt nederst til høyre nederst til høyre. Dette kan være et albumikon, en spilleliste eller et manuelt utvalg av individuelle filer.
  5. Sett inn en dataripriser og klikk på knappen Brenne.
  6. Prosessen konverterer nå automatisk fra det sterkt komprimerte MP3-formatet til det mindre plassbesparende formatet til lyd-CDer.

Brenner en lyd -CD med MP3 -filer som annonserer

Hva du bør gjøre før du brenner

Det er fornuftig at du sjekker før handlingen om målapparatet, dvs. bilradioen eller CD -spilleren, ikke kan spille MP3 -er direkte. For med det ville de plassere mye mer lyd på en dataselskap.

For eksempel kan mp3 -støtten uttrykkes foran med en enkel «mp3» -etikett, men bør definitivt være i manualen.

Bare prøv det som en ultimate test: Brenn noen MP3 -filer på en data -CD og bare test den i enheten. Du kan bruke Windows Media Player til å brenne igjen. Du trenger bare å angi «Data CD» som måltype.

For denne testen trenger ikke lydfilene nødvendigvis være til stede i Windows Media Player Library. Du kan også opprette en data -CD på normal måte og velge ønsket mp3 -filer fra hvilken som helst kilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.