Bruk Windows -programmer på Mac

Trenger et visst Windows -program i macOS? En Windows PC er ikke absolutt nødvendig for utførelse, fordi en Mac Windows -programmer også kan starte med et programvaretriks.

Slik kjører Windows -programmer på Mac

 1. Få det gratis programmet Winebottler.
 2. Forfatterens nettsted er overbelastet med reklame. Hvis du går deg vill, her er lenken til den nåværende versjonen: // Winebottler.Kronenberg.Org/combo/builds/winebottlercombo_1.8.6.Dmg
 3. Åpne DMG -filen som er oppnådd og trekk begge ikonene for Vin i tillegg til Winebottler på den viste mappen applikasjon.

  Dere må begge Vin, i tillegg til Winebottler å installere.

 4. start Winebottler.
 5. Hvis du vil bruke en av applikasjonene som vises på hjemmesiden, kan du sette dem opp ved å klikke på herfra Installere på.

  Winebottler har prefabrikkerte installasjonsrutiner for mange populære programmer.

 6. Med et annet program, bytt til skjermen Avansert. Med sine mange felt kan han være redd dem. Men ikke bekymre deg: du må stille inn lite her.
 7. Klikk på knappen Velg Fil og velg EXE- eller MSI -filen som inneholder installasjonsprogrammet for ønsket Windows -applikasjon.
 8. Aktivere alternativet Inkluderer vin.app.

  Her velger du Windows Installer og starter oppsettet.

 9. Med Installere starter Winebottler Ikke det samme som Windows -installasjonsprogrammet som er valgt. Før det er det fortsatt et spørsmål om hva den ferdige appen heter og hvor den er opprettet. Det er best å velge katalog applikasjon ut av. Som tilsvarer mappen Programmer.

  Skriv inn et navn på appen og bestemme hvor den er kopiert.

 10. Start deretter installasjonen overvåket av Winebottler, i løpet av dem vil du sannsynligvis se Infoscreens fra Winebottler og det valgte installasjonsprogrammet. Hvis du får tilbud om alternativer for å lage menyoppføringer eller en lenke på skrivebordet, velg dem. På samme måte avviser det at Windows -installatøren starter ønsket applikasjon likt.
 11. Veldig viktig: Til slutt vil du bli bedt om å velge exe -filen bak det ønskede programmet er. Winebottler tilbyr også andre standardprogrammer som Internet Explorer eller Notisblokk som er inkludert i vin som standard. Du må imidlertid spesifikt velge riktig fil.

  På slutten av installasjonen vil Winebottler vite hvilken exe -fil som inneholder det faktiske programmet.

 12. Winebottler har nå pakket Windows -programmet i en Mac -app og lagt denne appen i den valgte mappen. Du kan utføre appen like mye som andre programmer.

reklame

Hvordan håndtere spesielle programmer

 • Hvis ønsket applikasjon ikke har noen installasjonsrutine, for eksempel fordi den ble designet som en «bærbar app» for direkte utførelse på en USB -pinne, velger du i vinduet Avansert på Installasjonsmodus de Alternativkopifil (program) og filer i mappene til appbunten.  Dette pakker deretter alle andre filer i kildekatalogen i Mac -appen hvis programmet også krever andre filer, for eksempel en INI- eller hjelpefil.
 • Hvis en av installasjonen ikke fungerer eller den ferdige appen forårsaker problemer, kan du se under Winetricks om et av tilleggsalternativene som er nevnt der, kan hjelpe deg for spesialsaken. Hvis du ikke hjelper, må du søke etter «Winebottler» og ønsket applikasjon på internett. En annen bruker kan ha funnet en måte å fullføre installasjonen.
 • Forsøk alltid å finne en versjon av ønsket program som fungerer med 32-biters teknologi. Fordi vin ikke takler 64-biters apper.

Andre måter å bruke Windows -programvare på Mac -maskiner på

 • En virtuell maskin danner en komplett PC på din Mac. Der må du installere vinduer og ha en komplett virtuell datamaskin tilgjengelig for tilgjengelig. De mest kjente programmene for dette er den gratis virtuelle boksen og kommersielle programmene VMware Fusion and Parallels Desktop. Disse løsningene er mer komplekse enn vin, tilbyr fullstendig kompatibilitet, slik at bortsett fra ekstremt maskinvare -hungry -spill, kjører hver programvare virkelig på den.
 • Du kan installere på Mac -vinduene dine som et alternativt operativsystem via bootcamp. Den store ulempen her: For å starte et Windows -applikasjon, må du først slå av macOS og starte Windows. Hvis du trenger et MAC -program igjen, skyldes flyttingen til macOS igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.