Bland puddingen uten klumper

Forberedelsen av pudding er faktisk veldig enkel. Det er bare et lite hinder: puddingpulveret må løse seg ordentlig slik at desserten er klumpfri. Les nå hvordan du Pudding uten klumper ta på.

De beste triksene for pudding uten klumper

Smümpchen forekommer i pudding når puddingpulveret eller. Kornstivelsen (når du tilbereder uten pulver) oppløses ikke riktig i melken. Pulveret blandes separat i en del av melken og blir først omrørt i kokende melk. Med disse tipsene kan du tilberede puddingen uten klumper:

  1. Legg sukkeret i pulveret og bland både før du rør inn puddingpulveret i melken.
  2. Legg puddingpulveret i melken og ikke omvendt. Så det oppløses bedre enn når du hell melken på pulveret.
  3. Bruk en visp for å røre inn.
  4. Bruk en kopp eller en bolle med et avrundet gulv for å røre inn. Hvis fartøyet har kanter på bakken, legger pulveret seg i det og er vanskelig å røre.
  5. Når melken koker, ta den av tallerkenen og vent et øyeblikk. Så snart melken har sunket tilbake og ingen bobler klatrer opp, hell puddingpulveret sakte mens du rører konstant i melken. Det er viktig at de ikke skjenker hele massen på en gang, ellers ville det dannes klumper.
  6. Hvis du har rørt puddingpulveret, sett potten tilbake på platen og rør på til massen er kokt ned igjen. Ta deretter puddingen av ovnen og slå av platen. Puddingen er klar og må bare kjøle seg litt ned. Den raskeste måten å helle den i en kald skyllet bolle og legge disse skålene i kaldt vann.

Pudding uten klumper.

Tips: Hvis du har liten tid, kan du også tilberede puddingen i mikrobølgeovnen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.