Bland frostbeskyttelsen for vindskjermvaskesystemet riktig

Hvis du kjøper sveipende vann til frontruten, tenk på frostbeskyttelse om vinteren. Datamaskinen vår hjelper deg å utvanne en kjøpt frostbeskyttelsesagent optimalt.

Hvordan blande frostvæske for frontrutevaskesystemet ditt

  1. Få frostbeskyttelseskonsentrat (for den prissammenligningen finner du hjelp nedenfor).
  2. Skriv inn ønsket froststyrke i kalkulatoren nedenfor. Kravet på -25 ° C er veldig praktisk hvis du ikke vet nøyaktig hvor dypt du skal gå.
  3. I neste felt, angi den maksimale frostbeskyttelsen som er trykt på det kjøpte mediet, for eksempel -30.
  4. Nå mangler det kjøpte beløpet i liter fortsatt. Du trenger ikke å fylle ut feltet for prisen.
  5. Klikk på knappen Regne ut.
  6. Nå kan du lese blandingsforholdet for å vinne ønsket blanding fra konsentrat.
  7. Står der 1: 0.5, Så betyr dette at du må legge en halv del av vannet til en del av et konsentrat. Så hvis du har omtrent en liter konsentrat, tilsett en halv liter vann, så får du frontrute vann med ønsket frostmotstand.

Når du blandes, husk: Fortynn for lite, og betal for den ekstra beskyttelsen som ikke er nødvendig. Hvis du derimot tilsett for mye vann, er vindskjermvaskesystemet og utsikten i bilen nedsatt. (I dette tilfellet kan du lese triksene våre hvordan du tine frosset frontrute vann.)))

reklame

Hvordan lage tørkende vann Frostproof

Gjør bilen din klar for vinteren, og ønsker å sikre at froststyrken til frontruten vannet, du vanligvis har problemet med at gjenværende vann fremdeles er i beholderen fra «Summer Operation». Du har nå flere måter å gjøre overgangen:

  • De prøver å bruke det gjenværende tørkende vannet nesten som mulig og fylles deretter med riktig blanding.
  • Ved takknemlighet prøver de å finne ut hvor mye vann som fremdeles er i det, og bruker deretter datamaskinen til å fylle så mye fra det kjøpte rene rent anti -beskyttende middel at ønsket beskyttelse oppnås.
  • De håper at vinteren ikke starter med å klirre kaldt og bare fylles med blandingen. Hvis du sjelden kjører bilen, kan dette være et farlig alternativ, siden vannet med redusert beskyttelse kan vare så lenge at det fremdeles opplever dagene med streng frost i januar eller februar. Husk så å legge til et konsentrat.

Du kan finne enda flere tips og triks for kjøring i den kalde sesongen her: kjøring om vinteren: 22 tips for mer sikkerhet på snø og is.

Hvordan bestemme hvilken platerens som er billigere med frostbeskyttelse

I tillegg bestemmer datamaskinen også hvor dyrt den kommer en liter av den fullt blandede vindskremvæsken.

Du kan bruke dette til å sammenligne forskjellige tilbud som er i rader i supermarkedet eller Discounter om vinteren. De skiller seg vanligvis veldig ut i liter som tilbys, frostbeskyttelse og pris. Bare skriv inn dataene fra de forskjellige brosjyrene eller tilbudene på nettet for å bestemme de effektive kostnadene og gjøre dem sammenlignbare.

En eksamensinngang

Du vil se en 5L -dunk av et frostbeskyttelseskonsentrat i supermarkedet, som virker dyrt på 10 euro, men er også ganske frostsikker opp til -50 ° C. Du vil oppnå frostbeskyttelse opp til -20 ° C.

Så skriv inn verdiene -20, -50, 5 og 10 på datamaskinen. Etter å ha klikket på knappen Regne ut Få den faktiske prisen når du strekker vannet med de beregnede 4,6 liter vann. Renholderen koster da bare 1,04 euro per liter.

Som et alternativ til datamaskinen vår, kan du også sjekke om beholderen har skrevet ut et blandet bord med frostbeskyttelse.

Les i neste tips hvordan du varmer bilen din om vinteren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.