Bilen starter ikke – kald start om vinteren?

Bilen starter ikke? Spesielt om vinteren og i kulden kan forekomsten oppstå. Les her hvordan du kan forhindre problemer når du starter forkjølelse

Bilen starter ikke – hva jeg skal gjøre?

  1. Slå av alle forbrukere – varmeovner, blåser, lys og så videre.
  2. Passere gjennom gasspedalen to ganger (for eldre kjøretøy).
  3. Trekk choken (med eldre kjøretøy)
  4. Snu tenningstasten. Hvis ingenting rører, kan batteriet være mangelfullt.
  5. Hvis starteren høres svak ut og bare sakte snur, taler det for et slitt batteri.
  6. Spill litt med bensinpedalen mens starteren kjører.
  7. Ikke la starteren løpe for lenge.
  8. Ta en kort pause mellom to forsøk.

Hvis alle forsøk ikke hjelper og batteriet er tomt, trenger du start -opp hjelp eller du leter etter hjelp til å presse.

Les her hvilke grunner som dine kalde startproblemer kan ha.

reklame

Forhindre kalde startproblemer

Mange kalde startproblemer kan unngås på forhånd hvis bare noen få vedlikeholdstiltak blir utført og noen få enkle regler blir observert. Disse kan også implementeres for den teknisk mindre erfarne sjåføren uten større innsats og kan spare dem for noen problemer.

Kjøp ankerbil Starthjelp (400A) hos Amazon

Det begynner, hvordan skal det være ellers med batteriet. Om vinteren blir det utsatt for høyere belastninger på grunn av temperaturen på grunn av temperaturen enn om sommeren, og derfor alltid en kandidat for problemer. Hvis den tekniske periferien ellers er i orden, har den vanligvis en levetid mellom 5-7 år, avhengig av virkningsbetingelsene.

De fleste bilbatterier trenger ikke lenger å betjenes i dag, siden vanligvis ikke noe destillert vann kan fylles på nytt. Ta imidlertid en titt på installasjonsdatoen: Hvis det er i det nevnte området, la et verksted du stoler på gjøre en kort stresstest. I mange tilfeller tilbys dette for en liten avgift eller til og med som en tjeneste gratis og avslører akkumulatorens tilstand. Hvis det er i grenseområdet, anbefales en fornyelse.

Enten det hopper? På kalde vinterdager er det ofte problemer med den kalde starten.

Alle som har en garasje har en klar fordel, fordi kjøretøyet vanligvis vil tørke bedre enn Lantern Parkers. Jævla fuktighet er vanskelig for hver motor – la den sjekke om motorens hopping og det elektriske systemet tilsynelatende er tørt og uskadet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.