Beregn årlig kjørelengde – det er slik det er veldig enkelt

Vil du ha hvor mange km du kjører bilen din i året? Da er vår Datamaskin for årlig kjørelengde en praktisk hjelp.

De dekker så mange kilometer med bilen hvert år

  1. Finn et bevis på en tidligere kilometer status som også tilbyr en tid, for eksempel en faktura for kundeservice på kjøretøyet.
  2. Legg til disse to dataene i feltet i feltene Tid 1 a.
  3. Les gjeldende kjørelengde og før den inn i feltet under Tid 2 a.
  4. Den nåværende daglige datoen er allerede lagt inn der.
  5. Etter å ha klikket på Beregn årlig kjørelengde Finn ut hvor mange kilometer du har dekket i løpet av denne perioden og hva som er resultatet av kilometer per år, dvs. den årlige kilometerutviklingen.

For eksempel kan du bruke kjørelengden kalkulator for å kunne estimere den nødvendige årlige kjørelengden så nøyaktig som mulig for en kommende leasingkontrakt.

I prinsippet, jo lenger perioden er, jo lengre er perioden. Imidlertid, hvis du har akseptert et nytt arbeid det siste året av året, som bringer en lengre reise, gjelder det ikke. I dette tilfellet vil det være fornuftig å bruke en avtale som starttid som er så nær som mulig til tiden da du har endret kjøreoppførsel.

Se her hvordan du beregner de totale kostnadene for bilen din.

reklame

Slik anslår du om dine avtalte leasingkilometer er tilstrekkelige

Datamaskinen kan også tjene godt for en pågående leasingkontrakt. Hvis du oppgir verdiene for start av leasing som startdata og gjeldende verdier på tid 2, vil du motta en prediksjon for de årlige kilometerne. Hvis de er innenfor rammen av kontraktsavtalen, er alt bra.

Imidlertid, hvis verdien er høyere, må du enten begrense den fremtidige bruken av kjøretøyet, du trenger ikke å betale for når du kommer tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.