Android: Plasser viktige apper på startskjermen

Over tid er det mange applikasjoner på Android -mobilenheten din. Fordi du bare trenger en håndfull den i daglig bruk, bør du legge disse viktige appene på startskjermen.

Det er fornuftig å pakke ikonene til disse viktige programmene på ett sted.

Plasser apper på startskjermen

Først må du søke etter ønsket ikon. Hvis det ikke er på en av sidene til høyre eller venstre for hjemmeskjermen, vil du finne den trygt på listen over alle programmer, «Menyen». Denne annonsen har et symbol på denne måten:

Android -symbol for listen over alle apper

I følge utvalget av dette symbolet åpnes en alfabetisk sortert visning av alle installerte apper. Trykk på fingeren på ønsket ikon og hold deg på det til skjermen bytter synlig (statusstripen over forsvinner på nettbrett, og skjermen krymper på mobiltelefoner slik at tilleggssymboler kan vises på toppen).

Den reduserte utsikten viser rammen for hver side av hjemmeskjermen din. Med fingeren på fingeren bestemmer du nå destinasjonen.

Android -nettbrett: full av hjemmeskjerm

For å slette startskjermikonene eller de store -skala widgets, hold deg lenger på objektet som ikke lenger er nødvendig før skjermen over i stedet for søkelinjen en ny knapp Ta vekk henholdsvis. Avfallsbasketsymbolet viser.

Hvis du trekker appikonet på det, blir ikonet fjernet fra skjermen. Imidlertid forblir appen bak den installert og kan nås, for eksempel via listen over alle apper.

Skift uviktig til andre sider

Kanskje du ikke vil fjerne et app -symbol, men bare flytt til en annen side av skjermen?

I dette tilfellet, hold deg på ikonet lenger til skjermen bytter og trekker det på høyre eller venstre kant med fingeren. Dette bytter til den tilsvarende siden, der du deretter kan plassere symbolet, etter ønske.

// www.TIPTOOUT.de/android data volum_tipp_6093.Html

reklame

Fjern apper helt

Når du rydder opp for at du ikke lenger bruker en app, kan du også slette den for å avlaste minnet på enheten din.

For å gjøre dette, gå til listen over alle apper og hold deg på ikonet i lang tid.

Trekk nå ikonet opp til toppen, der knappen for avinstallering er publisert og la symbolet falle på den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.