Løpeoldiser – Uke 19

den

Løpeoldemor ble danket ut av LØPEOLDISENE!

Denne uken ble jeg rett og slett danket ut av mine løpeoldiser! Jeg er ikke med på topplisten! Det er likevel moro å se at dere fortsetter å imponere. Fortsette å inspirere og motivere.

Løpegruppen «LØPEOLDISER» har over 500 medlemmer, folkens! Så fantastisk gøy og takknemlig for å ha dere med i gruppen.

Topplisten:

Rakel toppet med svært imponerende 150,3 km, rett bak fikk Fredrik sanket inn 134,8 km med 4388hm, deretter løp Catherine herlige 130,7 km! Fytti grisen! Knallbra jobba alle sammen! Da mener jeg ALLE løpeoldisene!

Mens jeg sitter og skriver dette innlegget må jeg innrømme at hodet mitt henger ikke helt med om dagen. Det er så vidt jeg orker å blogge, det er også grunnen til at det ikke ble blogginnlegg om LØPEOLDISER i forrige uke. Litt utenfor pga Ecotrail som er om to uker. Ikke to uker engang! Bare 12 dager igjen. Da skal ut på mitt aller aller lengste løp noensinne. Hva i helvete driver jeg med? Hvorfor skal jeg utsette meg selv for smerter og utmattelse igjen? Jeg blir seriøst helt svimmel bare av tanken, men på en annen side så gleder jeg meg til å få dette løpet overstått! Tanken på at jeg kommer til å være ute i mange mange mange timer, gjør meg uvel. Uvel fordi jeg vet at kroppen og hodet blir totalt vraket, men samtidig tenker jeg på den herlige følelsen når målstreken krysses. Bli ferdig. Komme i mål. Krabbe litt. Spy litt. Banne litt. Syte litt. Gråte litt. Smile litt. Og dø litt.

De siste dagene frem mot Ecotrail blir unormalt så jeg velger å ikke legge ut løpeprogrammet som tidligere. Ingen flere langturer, kun intervalløkter og korte tempoøkter.

Dessuten, hvis jeg ikke legger ut programmet så er det ingen som får med seg når jeg skulker. Haha!

Dere, jeg er så stolt av dere! Håper alle får en fin løpeuke og ikke minst en superfin 17.mai feiring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s