Løpeoldiser – Uke 17

Ukens blinkskudd:

For et blinkskudd! Jeg er glad for at det ikke er meg på bildet, da hadde jeg fått snøen helt til halsen min, haha. Bildet er tatt av Tom Stephan Jensen. Dere kan følge han på Strava HER og på Instagram HER

Ukens forsidebilde:

Fantastisk bilde! Dette flotte bildet er tatt av Torfin Olsen. Dere kan følge han HER

Ukens topplister:

Fantastisk innsats av løpeoldisene!  Mange har løpt Røyse Ultra intervall som varte i 24 timer og flere har løpt Torghallen Maraton! Og vet dere hva? Jeg føler at jeg gjentar meg selv hver uke, men jeg er virkelig imponert over dere!

Løpegruppa har nå 502 medlemmer! Yohoho! All grunn til å sprette opp en champis eller hva? Denne gruppen finner du her https://www.strava.com/clubs/lopeoldemor og du er hjertelig velkommen til å være medlem!

Jeg ser det er flere og flere som har begynt å poste løpeturene sine på Instagram med hashtag #løpeoldiser. Fortsett med det, bare digger å se bildene som dere legger ut.

Denne uken topper Ole Mikal med sine 162,4 km, rett bak har Per Arne med imponerende 160,1 km, og Marius har fått inn 149,2 km. Lars har 147,1 km og Liss har fått sanket inn 140 km denne uken. I M P O N E R E N D E! Men ikke glem en ting alle sammen, uten resten av gjengen hadde vi ikke klart å få totalt 19.300 km denne uken! Det er helt sykt bra jobba alle sammen.

123456

Løpeoldemor:

Litt om min uke. Det har vært en rolig men fantastisk fin uke. Avsluttet uken med en flott men slitsomt langtur sammen med Liss. De første 29 km løp vi sammen og hadde det utrolig hyggelig i flotte omgivelser, så splittet vi lag, Liss løp hjem og fikk totalt 56 km, mens jeg endte opp med 45 km med 704 hm. Målet for dagen var 50 km så jeg tok resten på mølla, hihi. Må nevnes at Liss løp 36 km dagen før og 20 km dagen etter. Totalt 160 km på 7 dager! Makan til jernkvinne! Igjen, takk for en herlig tur og takk for at du både var min motivator og støttekontakt! Ble jo småstresset av å løpe sammen med Liss fordi jeg hele tiden tenkte at hun kom til å kjede seg ihjel av krabbinga mi, haha. Takk for at du var tålmodig med meg ❤

Nå starter nedtrappingen før Ecotrail 80 km, så det blir ikke mye lange turer på meg nå i fire uker fremover.

Ukens løpeprogram:

  • Mandag: Hviledag
  • Tirsdag: 8 km rolig, sti/skog
  • Onsdag: Trappeløp og Follotrimmen
  • Torsdag: Bakkeintervall på mølle
  • Fredag: 1 time rolig på mølla med stigning
  • Lørdag: Årets løpefest med Mizuno! Holmenkollstafetten
  • Søndag: Kort langtur 18 km progressivt.

Ha en fin uke og nyt fridagen i morgen!

//Anna

facetune_29-04-2018-19-28-07
Bildet er fra søndagens langtur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s