Løpeoldiser – Uke 16

Ukens blinkskudd!

Jeg lo godt å lenge da jeg så denne Strava-kunsten! Dette har Petter Vabog løpt, en Sjiraff. Lurer på om det er planlagt eller ikke. Fantastisk  løpt! Du kan følge han på Instagram HER  eller Strava HER

Ukens forsidebilde:

img_3554

Dette herlige vårbildet ble tatt av Terje Furuseth. Dere kan følge denne spreke mannen på Strava HER og på Instagram HER

Topplisten

Åh det har vært nok en herlig og bra uke for løpeoldisene. Jeg registrerer at flere har begynt å vise frem de løpebeina sine, det er digg å se. Altså, ikke beina (eller, jo litt, haha), men at det er varmere ute slik at vi kan løpe i shorts og t-skjorte. Selv har jeg også fått løpt en del ute den siste tiden og det skal jeg fortsette med.

Denne uken topper Tormod med imponerende 161,2 km, neste mann er Tom Stephan med hele 145,6 km, deretter Lars med 137,9 km. Herlighet jeg har så mange spreke oldiser i gruppen min. Skjønner dere at jeg er veldig veldig veldig stolt av å ha dere her? Og jeg sier det ikke for å være hyggelig, men fordi jeg virkelig mener det. Jeg har aldri vært mer motivert som de siste månende, etter at jeg opprettet denne løpegruppa, nettopp pga ALLE dere! Jeg mener ALLE. De som løper langt og fort, og de som løper korte turer og sakte. At dere i det hele tatt bruker løpeskoene i uansett vær, er utrolig motiverende å se. Nok en gang, tusen takk for at dere er her og motiverer hverandre hver eneste dag. Ikke for å skryte (eller jo, fordi jeg er så stolt! men gruppa vår har snart passet 500 medlemmer og det betyr at vi er større enn Norsk Ultra, Treningsfrue, Norsk Mellom- og Langdistanse, Sentrumsløpet Oslo, Berlin Marathon 2018, Torshov Sport Runners, Dæhlie 365 Training, SatsElixia Running, og veldig mange flere. Det er ikke en konkurranse om å få flest mulig medlemmer, men jeg blir helt overveldet over at så mange gidder å medlem i min gruppe. Løpeoldemor sin løpegruppe! Tusen takk ❤

1234567

Løpeprogram – uke 17

  • Mandag: Rolig 8 km, puls 125-130
  • Tirsdag: Rolig på mølle, 60 min, 12-15% stigning
  • Onsdag: Bakkeintervall på mølle, 6-4-2 min x 2 ( tot 6 drag. ) pause 3-2-1 min. Stigning: 6 %. Puls ca 170 i starten og 175 etter hvert.
  • Torsdag: Rolig 8 km, Puls 125-130
  • Fredag: Trappeløp, finn en trapp det tar 30-45 sek å løpe opp. Gå rolig ned. 10 drag. Puls: 175-180
  • Lørdag: Hviledag
  • Søndag: Langtur 50 km.

Lykke til med treningen. Har dere spørsmål er det bare å send meg en mail lopeoldeor@gmail.com, eller kommenter i kommentarfeltet.

//Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s