Løpeoldiser – Uke 11

Ukens blinkskudd! Bildet tatt av Nina Wavik Ytterstad. Dere kan følge henne på Strava HER. Del gjerne bilder av dine treningsturer med #løpeoldiser på Instagram. Jeg kommer til å plukke ut et blinkskudd bilde og legge ut på bloggen min hver uke. La oss ha det gøy sammen!

Det har gått over en måned siden sist jeg skrev blogginnlegg om løpeoldisene. Nå gleder jeg meg til å presentere løpegruppen til hele verden. Prøver å gjøre et lite forsøk på å inspirere og motivere alle dere ute til å begynne og trene eller å opprettholde treningen.

Trykk på linken og bli en av verdens kuleste LØPEOLDISENE i dag! https://www.strava.com/clubs/lopeoldiser

Løpegruppen «LØPEOLDISER» har i dag 444 medlemmer. Hver uke løper vi over 12.000 km totalt. Imponerende tall med tanke på hvor liten vi er. Det er noen få av oss som skiller seg litt ut med tanke på den store treningsmengden hver uke. Normalt ligger vi alle på mellom 20-70 km i uken, det er disse som er på en måte bærekraften i gruppen, uten disse ville antall kilometer per uke vært vesentlig lavere. Det betyr ikke at de som løper over 100 km hver uke ikke får den rosen de fortjener, for det å kunne løpe så mye er helt rått selv om det ikke er helt normalt for vanlige folk som meg. ALLE og enhver fortjener å få skryt for den innsatsen dere har gjort.

Ukens bilde:

Bildet ble tatt av MEG, ANNA, hahaha. Dette bildet er fra bygda mi på en nydelig solskinnsdag (søndag som var). På bygda mi er det slik at man ser dådyr eller elg oftere enn man ser mennesker. Landskapet er upåklagelig, sant?

Topplisten:

Jeg har de flinkeste og sprekeste og kuleste løpeoldisene i hele verden!

123456

Uken startet rolig for min del. Jeg hadde tre hviledager etter maratonøpet i Barcelona på søndag, så det var utrolig godt å hvile kroppen og beina. Så ble det pangstart igjen. Ukens langtur ble kortere enn planlagt pga gressenke tilværelsen, lå 7 km bak planen, men skal si meg fornøyd likevel.

Du kan lese om maratonløpet på Runner’s World sin hjemmeside her: https://www.runnersworld.no/blogs/anna/mitt-andre-maratonl-p-f-dselen.htm

Jeg har fått en del tilbakemeldinger fra flere hvor de spør om jeg kan legge ut løpeprogrammet mitt. Selvsagt kan jeg det, det er ingen hemmeligheter, det vet de som følger meg på Strava. Jeg vil fra og med nå legge ut program for hver uke på bloggen min. Detaljene får dere på Strava under hver økt. Kos dere!

PS. Husk at dette programmet er tilpasset formen min og mine mål, så det er ingen garanti for at det funker like bra for alle som for meg. Trener dere tre dager i uken ville jeg valgt ut en intervalløkt, en terskeløkt, og en langtur fra 15-25 km for eks.  Spør hvis det er noe annet dere lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan. Det viktigste er å være i aktivitet og ha det gøy!

UKE 12:

 • Mandag: Intervall 5×5
 • Tirsdag: Bakkeintervall 10×2
 • Onsdag: Rolig 10k
 • Torsdag: Terskel kort 30min
 • Fredag: Rolig 10k
 • Lørdag: Shopping
 • Søndag: Langtur 40k

Lykke til med treningen og ha en nydelig løpeuke!

//Anna

5 kommentarer Legg til din

 1. Hva er en terskeløkt?

  Liker

  1. Løpeoldemor sier:

   Da løper du i terskelsonen, rett under makspulsen. Eks 8km raskt men ikke så raskt som intervallfart. Ble du klokere nå? 🙈😅

   Liker

 2. Hanne sier:

  Ja, det ble jeg. Tusen takk for svar😀Gratulerer så mye med et kjempebra maraton. 🌼🌺Håper jeg også kommer dit en dag😀🌺

  Liker

  1. Løpeoldemor sier:

   Såååå bra! 😍Bare hyggelig😇 Tusen takk, jeg er rimelig sikker på at du kommer til å klare og fullføre maratonløp en dag du også! 💪✌️ Stå på, ikke gi opp håpet❤️

   Liker

 3. Hanne sier:

  Når jeg ser på løpeprogrammet ditt, ser jeg ingen rene styrkeøkter, du trener styrke også i løpet av uka?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s