Løpeoldiser – Uke 6

Jo mere vi er sammen, jo gladere blir vi!

Ukens bilde:

Bildet ble tatt av flinke Stig Hole. Helt nydelig. Du kan følge han på Strava HER og på Instagram HER. Utrolig kult å ha deg med i løpegruppa mi, Stig!

LØPEOLDISER:

Denne uken har vi løpt 12.600 km, det er lengre enn fra London til Honolulu! Imponerende alle sammen. Jeg ser at flere har gått på ski den siste uken, det er ikke så inspirerende! Ekstra kudos til de som gikk Holmenkollmarsjen. Dere er råflinke:)

Nå er løpegruppa passert 430 medlemmer på Strava. Er du ikke medlem der ennå, må du gå inn og melde deg på i dag! Link her: https://www.strava.com/clubs/lopeoldemor

Kulere løpegruppe finnes ikke andre steder! (hihihi).

123456

LØPEOLDEMOR:

Livet som gressenke fortsetter. Ikke bare-bare å finne seg tid til å trene i en hektisk hverdag som «alenemor». Når alle viktige tingene er unnagjort, som f.eks henting av barnet på skolen, middagslaging, lekseoppfølging, kveldsmat, kveldslegging, så er klokka plutselig passert 21. Men jeg klarer sjelden å lure meg unna en treningsøkt, for jeg vet jeg angrer sjelden på en løpetur. På søndag fikk jeg endelig testet de nye skiene mine. HELE 6 km på BARE 53 min, nå snakker vi om OL-kvalifisering, haha.

Ønske alle en nydelig uke.

//Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s