Løpeoldiser – Uke 2

Tenk positive tanker. Si positive ord. Gjør positive handlinger. Og det positive gror! 

img_2559

Jadda, bedre sagt enn gjort!

Når det gjelder trening så føler jeg at det er lettere å tenke positivt enn i andre situasjoner i hverdagen. Det er normalt å ha tunge dager der verken hodet eller kroppen spiller på lag, likevel klarer vi som oftest å motivere oss selv til å komme oss ut i snøstormen eller opp på mølla. Hva er drivkraften? For meg er Strava kjempebra i forhold til å holde motivasjonen oppe. Det er vanskelig å ikke la seg revet med når du ser hvor flinke folk er til å trene. Det er der den ekte treningen foregår, mens på andre sosiale kanaler er på en måte bare en dagbok for publikumet. Hver dag, opptil flere ganger om dagen er jeg inne på Strava for å titte på feeden min. Jeg bruker å gi alle jeg følger, både kudos, ros og skryt. Det er kjempeviktig! Det gjør noe med selvfølelsen og selvtilliten til hver av oss. Jeg innrømmer at det jeg ikke alltid får med meg alt hva dere gjør til en hver tid. Så hvis dere ikke har fått kudos fra meg på en eller annen treningsøkt, er det ikke gjort med vilje.

Når det er sagt så prøver jeg å følge løpegruppa mi så godt jeg kan. Jeg ser at gruppen vokser litt og litt for hver dag som går. Og selv på denne tøffe årstiden med tanke på tøffere vær og tøffere underlag, så klarer dere å holde kontinuitet i treningen. Jeg er så mektig imponert over dere!

LØPEOLDISER – UKE 2

Ukens bilde:

img_3188

Bildet ble tatt av Even Nedberg. Du kan følge han på Instagram HER og på Strava HER.

Takk for det flotte bildet og at du vil være med i gruppen min!

Denne uken har vi klart å passere over 14.000 km totalt! Det er nesten like langt som fra Ho Chi Ming City til Washington DC!

1234567

Langtur på Bislett:

På søndag arrangerte jeg en felles langtur på Bislett for første gang. Det var 14 stykker som hadde meldt seg på, men det var 17 som dukket opp. Fy søren så moro! Planen min var å løpe 25 km, men endte opp med 20 km. Det var så hyggelig og sosialt at jeg glemte helt bort at jeg var der for å løpe og ikke skravle. Jeg hadde lyst til å prate med alle og bruke tid på å bli kjent med folk som jeg fulgte både på Strava og Instagram en stund, endelig sto de foran meg IRL:) . Noen løp kortere enn 20 km mens andre løp lengre og vi løp i forskjellige tempo. Viktigste av alt var følelse av samhold og felleskap. Så folkens, følg med på løpegruppa mi, der kommer det flere arrangementer fremover. Både korte og lange økter. Både innendørs og ute i naturen. Jeg gleder meg allerede til neste økt sammen med dere.

Ps. Jeg var så opptatt av å prate at jeg glemte å ta gruppebilder før vi begynte å løpe. Her er gjengen som ble sist ferdig, altså meg (de andre ventet på meg).. Trives best i baktroppen ja ❤️

img_3189

Programmet mitt sa 25 og jeg løp «bare» 20 km, måtte jeg ta resten på mølla hjemme selv om beina var ganske kjørte og slitne. Det positive var at jeg kunne spise en is med god samvittighet og at kunne sove veldig godt etterpå! PSYKO-BITCH!

img_3172

Ny uke og masse nye muligheter. Håper alle mine venner og løpevenner får en stråplende uke!

//Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s