Løpeoldiser – Uke 1

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Nytt år, nye muligheter og nye flotte opplevelser. Jeg er superklar for 2018, er du?

Jeg håper dere har hatt en fin jul og er klar for å ta fatt på det positive som måtte dukke opp i 2018. Jeg ser at det er mange som allerede er godt i gang med treningen, og det er så motiverende og inspirerende se!

Jeg må innrømme at julen har vært tøff selv om jeg klarte å gjennomføre alle de planlagte øktene mine. Alt for mye sukker og salt gjorde at kroppen var dårligere til å takle tunge økter. Samtidig synes jeg det er utrolig viktig å kose seg innimellom også og ikke er helt nazi når det gjelder mat, med mindre du har et ønske om å bli verdens mester. Det har ikke jeg i alle fall.

Det er et kjent problem at det er tungt for mange å komme i gang med treningen etter all den fråtsingen i juleferien. Det er også kjent at mange starter for tøft at de blir lei etter en måned med trening. Hva er hemmeligheten bak å holde motivasjonen oppe gjennom hele året?

For å være helt ærlig, så har jeg ikke fasiten på dette (selv om jeg vet ganske mye om alt, høhø), men jeg kan si noen ord om hva som har fungert for meg og som har fått meg til å holde motivasjon i sjakk i tunge og tøffe perioder.

  1. Tren sammen med noen. Det er sosialt og hyggelig, tiden flyt mår du kan skravle og ha det gøy mens beina er i full gang. Du har på en måte en bindene avtale som gjør at det er vanskelige å bryte enn hvis du trener alene.
  2.  Tren etter et program. Det er alltid enklere å komme seg ut å vite hvordan du skal trene i dag enn å bruke masse tid på å tenke seg frem til hva du skal gjøre. Faste rutiner og planlagte økter funker veldig bra for meg.
  3. Tenk to-tre skritt i forkant. Dvs ikke tenk hvordan du skal trene eller hvordan formen din er i dag, tenk heller på at du ikke vil angre på et eneste sekund når økten er over. Tenk på den deilige godfølelsen og mestringsfølelsen etterpå uansett treningsøkt du har fullført.
  4. Meld dere på løpegruppen min selvsagt, på Strava https://www.strava.com/clubs/lopeoldemor og på facebook https://www.facebook.com/groups/lopeoldiser/ . Jeg garanterer ikke toppidrettsform men jeg kan garantere masse løpeglede, inspirasjon, motivasjon, engasjement, støtte og følelse av felleskap.

LØPEOLDISER – UKE 1

Ukens bilde:

Bildet er tatt av Siri Therese Flamme-Larsen. Du kan følge henne på Strava HER og på Instagram HER

Jeg er veldig glad og stolt av å ha deg med i Løpeoldiser gruppen min!

Her er oversikten over forrige uke. Dere er så utrolig flinke og inspirerende. Ser st mange av dere har løpt ute i hele julen uansett vær og underlag. Stor applaus til deg! Og til de som har gått på ski? Jesus i faderen, åssen klarer dere å gå fremover? Haha

1234567

LØPEOLDEMOR – UKE 1

Jeg må bare skryte litt (for det gjør jeg jo nesten aldri, hahaha). I går løp jeg 22 km på mølla og avsluttet 2 siste km med nesten spurt! Det er min lengste tur på mølle noensinne. Det var tungt både for hodet og kroppen, men som alt annet så venner man seg til det også etter noen turer. Og så er det jo slik: Når JEG klarer noe, så klarer ALLE!

I dag står terskeløkt for tur. Det skal bli knall!

Håper dere får en strålende mandag videre og en kul og herlig uke!

Husk en klem-en-Tien, da blir jeg glad!

//Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s