Tiden er inne for å avsløre min store hemmelighet!

Jeg har sommerfugler i magen! Det kribler i hele kroppen min! Jeg smiler bredt! Beina er urolige! Hjertet mitt slår fort! For i dag er dagen hvor jeg skal dele en dødskul nyhet med dere. Så, hold dere fast!

Jeg føler meg veldig privilegert over å kunne fortelle at jeg har blitt ambassadør for Mizuno. Oh my fuckings Holy Shit! Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor utrolig stolt, glad og ydmyk jeg er over å ha blitt valgt ut til å være en del av Team Mizuno Norge sammen med Norges kuleste og morsomte blogger Lars Zachariassen. For er det noe jeg absolutt digger så er det treningsutstyr og løpesprell!

Hvem er Mizuno:

Mizuno er et Japansk sportsutstyr og sportsklær selskap som ble grunnlagt i 1906.  I dag er Mizuno et globalt selskap som utvikler et bredt spekter av sportsutstyr og sportsklær for golf, tennis, baseball, volleyball, håndball, fotball, løping, rugby, ski, judo, bordtennis, badminton, og friidrett.

Deres visjon er: Å bidra til samfunnet gjennom utvikling av høy kvalitets sportsutstyr og bidra til å fremme idretten.

Du kan lese mer om Mizuno HER.

Det er egentlig veldig uvirkelig å tenke på at jeg har blitt en sånn løpedame, unnskyld jeg mener løpeJENTE! Jeg har aldri drevet med noen form for idrett i mine yngre dager. På den måten fikk jeg gjort en hel masse annet når de andre trente. Jeg skrev kjærlighetsbrev på vietnamesisk og så på koreanske dramaserier som var dubbet til vietnamesisk. Det skyldes også av at foreldrene mine ikke hadde råd til å la alle fire barna være med på idrett. Og for å være helt ærlig så gjorde det ingenting for min del. Jeg følte at jeg var elendig i alt når det gjelder sport og idrett så det var like greit å ikke delta på noe. På en annen side var jeg veldig nysgjerrig på hvordan det var å være god i ballspill, langrenn, løping, høydehopping, svømming etc., for det var ikke jeg! Morsomt å tenke på at jeg for ca 25 år siden klarte ikke å fullføre 3000 meter testen. Husker at jeg kastet opp og ga opp etter to runder på idrettbanen. Etter det HATET jeg løping.

Da jeg like før jul fikk beskjed om at jeg ble plukket ut som en av 8 Mizuno-ambassadører, ble jeg helt satt ut av beskjeden. Det er jo helt hinsides uvirkelig ennå! Jeg, som skulket gym halve videregående. Jeg, som hadde «mensen» hver uke da det var svømming. Jeg, som fikk vondt i magen hver gang noen sa langrenn. Jeg, som tok bilen ned til togstasjonen som bare er 600 meter unna huset (gjør det ennå, haha, men mest pga logistikk med levering på skolen). Jeg, som alltid foretrakk taxi fra sentrum til hotellet som var gangavstand. Jeg, som ble «tvunget» til å delta Holmenkollstafetten med jobben i 2014 og skrek «ALDRI MER!» etter å ha brukt nesten 9 minutter på 1100 meter. Jeg, som kastet opp som en gris etter å ha løp 5 minutter sammenhengende på min aller første treningsøkt for to år siden (da jeg bestemte meg for å gi løping en sjanse).  Og nå er jeg liksom blitt ambassadør for verdens kuleste og herligste sportsmerke med masse delikate løpesko og løpeutstyr, MIZUNO! Fyttigrisen, bare ordet får jeg frysninger i hele kroppen, det er så sykt CRAZYMADDAFAKKA!

Vi skal finne på så utrolig mye sprell og moro sammen, og jeg gleder meg til å fortelle dere alt utover våren!

Dere vil etterhvert få 30 % rabatt på hele varesortimentet på www.mizuno.no via rabattkoden min (den kommer veldig snart!).

Så nå er det bare å fortsette på veien mot å bli det beste jeg kan bli av en Løpeoldemor, og å være en god og stolt representant for dette flotte sportsmerket!

Ps. Med løpeskoene på, går alt mye raskere enn normalt!

Ha en super duper fin kveld videre dere!

//Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s