Slutten på et eventyr

Snipp snapp snute så var eventyret ute…

Årets siste løp er over. Hva skal man finne på nå da?

Tilbakeblikk: Jeg startet med krabbing helt fra scratch for to år siden, eksakt i juni 2015. Den dagen jeg tok mine aller første løpesteg (usikker på om det er rett å kalle «løpesteg» når stilen lignet mer på subbing) hvor jeg måtte kaste opp etter å ha løpt 5 minutter i strekk, trodde jeg at dette kom aldri til å skje igjen. Takket være mannen min som pushet og motiverte meg til å fortsette, og med en liten dose stahet og stolthet kunne jeg ikke gi opp etter bare en treningsøkt. Tre uker senere kom jeg over løpeknekken. Kan ikke si at jeg elsket å løpe på daværende tidspunkt, men jeg hatet i alle fall ikke lenger, det var godt utgangspunkt for å kunne å fortsette. Alt åpnet seg. Jeg så bittelitt fremgang, jeg kjente mestringsfølelse, jeg ble rusa, jeg ble glad, jeg ble sint, jeg ble lei meg og jeg var fortvilet. Og vips ELKSER JEG Å LØPE! Hvis man trekker fra skadeperiodene og innkjøringsperioden kan jeg si med stolthet at jeg har LØPT totalt i ett år.

I løpet av denne aktive løpeperioden har jeg fått testet ut forskjellige løp og kjent på hvordan det er å skade seg for en porselendukke. Jeg har blant annet løpt Råskinnet, Ecotrail 48k, Romeriksåsen på langs 50k, fire halvmaraton og et maraton.

Det har vært en utrolig fin reise. Det har vært tøft og tungt. det har vært latter og tårer, det har vært skader og smerter, men i alt i alt har det vært enormt løpeglede og masse fremgang.

Fremgang er nøkkelen til økt motivasjon. Og for å se fremgang må man ha noen mål å jobbe mot. Så, la meg presentere målene mine for 2018:

Hold dere fast – haha:

  • Barcelona Maraton – Mars
  • Ecotrail Oslo 80 km – Mai
  • København halvmaraton – September
  • Amsterdam Maraton – Oktober

Målene er satt, motivasjon er på topp og beina er superfine! Jeg er helt sikker på at 2018 blir mitt år! Et år med masse gode og fantastiske opplevelser med de flotte løpevennene mine. Og jeg gleder meg til å bli kjent med enda flere flotte og spreke mennesker.

Hva er målene dine for 2018?

//Anna

Les også:

VM – Smertefest fra start til mål

VM – Bak kulissene

Veien mot VM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s