Løpeoldiser – Uke 46-47

Når løpeoldemor blir borte danser løpeoldisene på bordet!

Jeg får så dårlig samvittighet for at jeg ikke har fulgt opp gruppen min så tett de to siste ukene pga maraton løpet mitt. Dette skal jeg gjøre noe med! Jeg vil si det igjen, jeg er veldig stolt og takknemlig for å ha dere med på laget mitt. Det er helt fantastisk jobb dere gjør hver eneste dag. Jeg vil også ønske de nye medlemmene hjertelig velkommen til klubben min! Vi er over 350 medlemmer på Strava. Jeg fikk høre her om dagen at vi var større enn løpegruppa til Treningsfrue, Norsk friidrett og Norsk Ultra! Vi knuser til og med Team Imsdal på distanse selv om de har nesten 2000 medlemmer! Klapp dere selv på skulderen for all den gode fantastiske innsatsen deres.

Denne uken vil jeg gi ekstra ros til de som har løpt Bislett 24. Dere må være laget av et eller annet som er helt CRAZYMADDAFAKKA. Gratulerer med kjempebra gjennomført.

Til de andre som ikke har løpt så langt eller mye, dere har slått veldig mange som har sittet inne på sofaen og guffet i seg masse dritt. Dere har slått meg til de grader! Så vær stolt av dere selv dere også. Jeg er i alle fall stolt av dere. Det må sies Strava’n min har «ikke vært helt på nett» de to siste ukene. Noe teknisk feil tipper jeg, men skal få fikset det i kveld, haha. For en amatør som meg, må jeg bruke to uker på restitusjon etter et maraton. Det har vært en blanding av sliten kropp og latskap. Jeg har tendens til å gå i dvale etter et løp, derfor er jeg avhengig av dere, noen som kan tvinge meg ut av huset med løpeturene deres. Få meg ut!

LØPEOLDISER – UKE 46-47

Ukens bilde:

Bildet er tatt av Thor Arne Solberg!

I løpet to uker har dere løpt over 22.000 km! Det er like langt som fra Oslo til Lima og tilbake til Oslo! Herreminhatt!

1

2345678

Folkens! Neste uke lover jeg et mer festlig innlegg, med flere bilder!

Husk en Klem-en-Tien hver dag i ut året😘

<

/Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s