Rosa sløyfe-løpet

Å kunne løpe, gjøre det du liker best å gjøre sammen med gode venner samtidig som du støtter en god sak, finnes det noe bedre? ❤️

Rosa sløyfe-løpet 2017

I fjor løp jeg Rosa sløyfe-løpet for aller første sammen med tre venninner. Det var et av de mest koseligste løpene jeg har vært med på. I tillegg til å ha det hyggelig sammen med venninner der vi bablet mens vi løp, var det utrolig givende å kunne bidra til å hjelpe andre som er rammet av brystkreft. Bedre kombo finnes ikke ❤️

Fire blide og fornøyde jenter ved målområdet ❤️

Løpet var ca 7 km langs Akerselva i flotte omgivelser opp mot Kjelsås. Løypa var lettløpt, noen bratte bakker her og der men det ingen skam å gå hvis man føler for det. Dette løpet er for alle, uansett alder, form, kjønn. Du bestemmer selv om du vil løpe eller gå eller krappe eller åle eller gallopere.  Det viktigste er å delta og ha det moro sammen med venner og ikke minst støtte en svært god og viktig sak.

Mer informasjon om Rosa Sløyfe

Halve meg og idolet mitt, Ingrid Kristiansen ❤️
 

Arrangementets hjemmeside

Som blogger for Runner’s World har jeg fått muligheten til å delta i år også. I tillegg har jeg også fått gleden av å kunne dele ut et startnummer til dette fantastiske løpet. Har du lyst til å delta, eller ønsker å gi bort startnummeret til noen du er glad i har du muligheten til det nå. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar så er du er i trekningen av startnummer til Rosa Sløyfe-løpet. Tidligere har dette løpet vært kun for kvinner, men i år kan ALLE delta. Både kvinner og menn i alle aldre. Du kan velge mellom disse stedene:

 • Trondheim 1. oktober
 • Tromsø 7. oktober
 • Oslo 15. oktober
 • Haugesund 18. oktober 
 • Bergen 19. oktober
 • Kristiansand 26. oktober  Bli med å støtte en god sak du også! ❤️

  -Anna ❣️


  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s