Løpeoldemor

Hva er drivkraften til at du løper? 

Starter blogginnlegget med å vise deg en filmsnut. Hvilke tanker og følelser sitter du igjen med etter å ha sett den?

(Teksten fortsetter under filmen)

For min del ble jeg veldig imponert og fascinert over motivasjonen som driver folk til å nå sine mål! Filmen får meg til å tenke at alt er mulig hvis man bare vil det sterkt nok. Den får meg også til å tenke at man aldri skal gi opp før man har gitt alt.

Over til noe som alle har ventet på!

Jeg får oftere og oftere spørsmål om hvorfor jeg kaller meg selv løpeoldemor. Jeg er verken oldemor, ser ut som oldemor (okey da, kommer an på øyet som ser) eller er like gammel som en oldemor. Her kommer svaret, en gang for alle:

Løpeoldemor er personifiseringen av mitt langsiktige mål. Hovedmålet mitt med løping er å fortsette å elske løping til jeg blir oldemor, fortsette å glede meg over å være ute i naturen til jeg blir like gammel som de fleste oldemødrene. Den gleden jeg har ved å løpe, den gode følelsen løpingen gir meg skal vare livet ut, for evig og for alltid (det siste høres litt dramatisk ut, men sånn skjer når man er oppvokst med koreanske serier som er dubbet til vietnamesisk og vietnamesisk karaoke med de mest tragiske kjærlighetstekstene som finnes til frokost hver dag). Poenget mitt er at jeg kommer til å holde på med dette i lang lang tid fremover. Helt til den dagen kroppen sier stopp, og hjertet gjør et hopp.


-Anna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s